пятница, 21 декабря 2012 г.

Фірмова етикетка - іміджевий атрибут чоловічого пальто!


этикетка на пальто заказать
Кілька порад для виробників чоловічих пальт!

Дотримуючись цих правил, можливо неодмінно розробити практичну і якісну модель чоловічого пальто, що буде користуватися популярністю не один рік у Ваших покупців.

Визначіться з фасоном.
Вибираючи між двобортові і однобортові пальто, враховуй, що друга модель набагато практичніше для покупців. Однобортові пальто відмінно вписуються в повсякденний стиль, їх можна сміливо носити нарозхрист. У той час як вироби двобортного крою вважаються більш строгими та й з моди вони виходять набагато частіше. Обнобортові пальто користуються популярністю у бізнесменів, в той час, як двобортові пальто популярні у молоді.

Довжина пальто.
Довгі пальто візуально зменшують ріст і виглядають більш солідно. Моделі довжиною три чверті виглядають стильно і сучасно, тому вони такі популярні серед молоді. 

Вибираємо колір пальто. Самими універсальними варіантами вважаються пальто чорного, сірого, а також темних синіх і коричневих відтінків. Цієї осені також варто звернути увагу на «захисну» зелену гаму, адже стиль мілітарі - одні з головних трендів цього сезону.

Ще один важливий момент - лацкани. Для чоловіків з вузькими плечима варто шити пальто з вузькими лацканами та навпаки.

етикатка та ярличок на одязі

Етикетка на пальто. Що б уникнути підробки торгової марки та виділити її серед аналогів конкурентів, розмістіть якісні брендові етикетки та ярлики, розмістіть на фурнітурі пальто логотипом торгової марки. Саме такі дрібниці, як кнопки, ґудзики та гарантійні пломби (на них кріпиться фірмовий ярлик), формуються перше враження про пальто. Покупець, вибираючи пальто в магазині, обов'язково зверне увагу на ярлик, фірмову пломбу та етикетку пальто. Він прекрасно розуміє, якщо виробник не заощаджує на фурнітурі, то і якість тканини пальто буде також на високому рівні. Деякі виробники верхнього одягу зображують на етикетці інформацію, при яких погодних умовах можна вдягати їх пальто.

Нагадуємо, що якісні брендові етикетки, ярлики та гарантійні пломби для Вашої торгової марки Ви завжди можете замовити в компанії «АЛЬТАІР» за телефонами 044-206-27-37 та 044-206-27-38 або на сайті компанії www.altair.net.ua

Успіхів Вам!

Євгеній Компанець
маркетолог ПП "АЛЬТАІР" 

Комментариев нет:

Отправить комментарий