пятница, 7 июня 2013 г.

День работника легкой промышленности Украины!

Коллектив компании "АЛЬТАИР" поздравляет наших коллег и партнеров с наступающим Днем работника легкой промышленности!

день працівника легкої промисловості України
Справка:
«День працівників легкої промисловості України» - національне професійне свято, яке відзначається в Україні працівниками легкої промисловості щорічно у другу неділю червня.

Це свято, що існує вже більше 30 років та було засновано указом Президії Верховної Ради СРСР від 1 жовтня 1980 року «Про святкові і пам'ятні дні».

«День працівників легкої промисловості України» отримав статус офіційного державного професійного свята України 9 червня 1994 року. Тоді в Києві перший президент України Леонід Макарович Кравчук «на підтримку ініціативи працівників підприємств і організацій легкої промисловості України», підписав Указ N 285/94 «Про день працівників легкої промисловості України», що наказував відзначати це свято також в другу неділю червня.

Разом з Україною, щорічно, у другу неділю червня, «День працівників легкої промисловості» відзначають Білорусія та Росія.

Легка промисловість одна з провідних галузей народного господарства України, яка включає 17 підгалузей, має потужний виробничий потенціал, що має задовольняти потреби суспільства в товарах народного споживання і промислового призначення та сприяти поліпшенню якості життя населення країни. У той же час, легка промисловість пов'язана з багатьма суміжними галузями та обслуговує увесь господарський комплекс країни.

Легка промисловість України історично має потужний потенціал. У галузі працює понад 10 тисяч підприємств, з них: у текстильній промисловості - 2,5 тисячі, виробництві готового одягу та хутра - 6 тисяч, виробництві шкіри та шкіряного взуття - 1,5 тисячі.

Цей день - професійне свято працівників і ветеранів легкої промисловості. Саме завдяки їм населення країни і зарубіжжя має можливість купувати якісну продукцію українського виробництва. Адже сьогодні підприємства легкої промисловості, постійно удосконалюють технологію виробництва, розширюють асортимент і покращують якість своєї продукції.

Сьогодні велика кількість підприємств України працює за так званою «давальницькою схемою» за замовленнями закордонних партнерів, активно співпрацюють з відомими світовими брендами. Багато наших співгромадян, які відвідують торговельні центри інших країн світу, мають можливість придбати речі, які були вироблені на території України. На даних виробах відомих брендів присутні етикетки, на яких часто можна знайти напис «Made in Ukraine». Ці три слова говорять багато про що, а саме про довіру і визнання Легкої промисловості України, як надійного і стабільного партнера в країнах Європи та Америки!

с уважением, Евгений
маркетолог ЧП "АЛЬТАИР"

Комментариев нет:

Отправить комментарий